De diagnose ASS was een soort geruststelling

Ik ben heel tevreden over het onderzoek dat door het team van DIASS+ is gevoerd.

Zowel de intakegesprekken, de gesprekken bij de psychiater, als de gesprekken en testen bij de psychologisch medewerker verliepen heel positief en begripvol. Ik werd ernstig genomen en er werd heel veel tijd in het onderzoek gestoken en dat gaf me een goed en geruststellend gevoel.

Het DIASS+-onderzoek en het advies heeft een positieve impact gehad op mijn leven. De diagnose ASS was een bevestiging van mijn vermoeden en was een soort geruststelling. Nu heb ik een basis om mee verder te werken en kan ik ook verklaring geven van mijn soms afwijkend gedrag en gewoontes aan mijn dichte omgeving.

Het onderzoek heeft ook positieve punten van mijn autisme naar voor gebracht en dat heeft mijn zelfvertrouwen goed gedaan.

Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u de browserinstellingen niet wijzigt, gaat u ermee akkoord. Learn more

I understand

De website maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van uw computer.

Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website en laat toe de toegang tot de site en de navigatie te vergemakkelijken en sneller en efficiënter te laten verlopen.

Wilt u ons een financieel duwtje in de rug geven? Vrijblijvend ons rekeningnummer: IBAN BE90 4600 8038 3132 (giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar)
maatschappelijke zetel: Spoelstraat 19, 8800 Roeselare - ondernemingsnummer: 0411.021.563 - RPR Gent, Afdeling Kortrijk

WVCB vindt jouw privacy belangrijk.  Lees hier onze disclaimer/privacy verklaring en privacy verklaring voor sollicitanten