Het is niet altijd een beperking om autistisch te zijn

Ik kan jullie enkel nog bedanken om te luisteren, om met me te praten, om wat dieper in mezelf te graven en uiteindelijk ook voor de diagnose. Het is uiteindelijk iets wat ik met een zekere trots zal dragen want het is niet altijd een beperking om autistisch te zijn. Heel soms kan het ook een zegen zijn. En daar wil ik mij op focussen en dit aan mijn kinderen duidelijk maken.

Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u de browserinstellingen niet wijzigt, gaat u ermee akkoord. Learn more

I understand

De website maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van uw computer.

Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website en laat toe de toegang tot de site en de navigatie te vergemakkelijken en sneller en efficiënter te laten verlopen.

Wilt u ons een financieel duwtje in de rug geven? Vrijblijvend ons rekeningnummer: IBAN BE90 4600 8038 3132 (giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar)
maatschappelijke zetel: Spoelstraat 19, 8800 Roeselare - ondernemingsnummer: 0411.021.563 - RPR Gent, Afdeling Kortrijk

WVCB vindt jouw privacy belangrijk.  Lees hier onze disclaimer/privacy verklaring en privacy verklaring voor sollicitanten