Troeven

Laagdrempelig

Cliënten kunnen zelf bij ons aankloppen of komen op verwijzing. Wij waken over een autismevriendelijke benadering, gedurende het volledige diagnostisch traject. Onze locatie in Roeselare doet dienst als centraal onderzoekspunt. Indien mobiliteit een probleem vormt, zoeken wij samen met de cliënt naar een alternatief. Hiertoe hebben wij gebruiksovereenkomsten afgesloten met verschillende CLB’s, om voor onderzoek gebruik te kunnen maken van hun infrastructuur. De basisfinanciering van de Vlaamse Overheid en de financiële steun van Autistem en lokale overheden zorgen ervoor dat we de diagnostische trajecten financieel toegankelijk kunnen aanbieden.

Belangrijk aandachtspunt is hier wel de wachttijd tussen aanmelding en diagnostisch onderzoek, die fluctueert momenteel tussen 1 jaar en 1,5 jaar.

Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u de browserinstellingen niet wijzigt, gaat u ermee akkoord. Learn more

I understand

De website maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van uw computer.

Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de beheerder van de website en laat toe de toegang tot de site en de navigatie te vergemakkelijken en sneller en efficiënter te laten verlopen.

Wilt u ons een financieel duwtje in de rug geven? Vrijblijvend ons rekeningnummer: IBAN BE90 4600 8038 3132 (giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar)
maatschappelijke zetel: Spoelstraat 19, 8800 Roeselare - ondernemingsnummer: 0411.021.563 - RPR Gent, Afdeling Kortrijk

WVCB vindt jouw privacy belangrijk.  Lees hier onze disclaimer/privacy verklaring en privacy verklaring voor sollicitanten